seeramazen
مرحبًًًَا بكل الاخوات معا نلتقى لنرتقى
seeramazen
مرحبًًًَا بكل الاخوات معا نلتقى لنرتقى
seeramazen
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

seeramazen

اخوات متحابات فى الله
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 تورتة بالصور والمقادير المظبوطة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 126
السٌّمعَة : 4
تاريخ التسجيل : 11/07/2011

تورتة بالصور والمقادير المظبوطة Empty
مُساهمةموضوع: تورتة بالصور والمقادير المظبوطة   تورتة بالصور والمقادير المظبوطة Icon_minitimeالثلاثاء سبتمبر 20, 2011 8:33 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

المقادير دى يابنات زى مقادير المحلات
واهم حاجة فى نجاح الكيكة محسن الكيك وبتجبية من عند العطار ومش مكلف خالص
وكمان بتضربى فى الكيكة براحتك ومتخافيش لا الهوى يطلع وتبوظ
[size=25]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


المقادير
6 بيضات *** كوب سكر مش مطحون
كوبايتين دقيق *** كوب ماء
فانيليا ومعلقة صغيرة بكنج بودر
واهم حاجة معلقة كبيرة محسن كيك

الطريقة يا حلوين
هنضيف كل المقادير على بعضها
اللى هى السكر والبيض والماية وتكون دافية والفانيليا ومحسن الكيك
وهاتيك يا ضرب فيها ماترحمهاش لغاية ما تتقل وتملى الطبق ومتخافيش ان شاء الله مش هاتهبط
طبعا لازم مضرب كهربى
وطبعا تكونى ناخلة الدقيق والبكنج بودر
وتضيفى شوية بشوية وانتى بتضربى بالمضرب على السرعة الهادي
ومتخافيش مش بتهبط ولا بتتعبك خالص
وتكونى مسخنة الفرن من قبل ماتشتغلى وتدخليها تقريبا على حرارة 200 او على حسب فرنك
التورتة الاسفنجية بتحب الحرارة الهادية بس مش هادية اوى يعنى
واوعى تفتحى الفرن قبل تلت ساعة وتكون فتحة صغيرة ولما تستوى اقلبها على منخل سلك
وسبيها تبرد خالص وبعدين قطعيها وزوقيها طبعا كل واحدة وزوقها

اسيبكوا بقى مع الصور
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[/size][/CENT

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
واللى هاتقيم ليها من التورتاية دى كلها

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
اما اللى هاتكسل تقيم مش خسارة فيها الطبق دة
ماهو اصل كلوا عندنا كسبان
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://seeramazen.forumarabia.com
 
تورتة بالصور والمقادير المظبوطة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» تورتة بالالوان والمقادير بالتفصيل المش ممل
» موكا بالصور اوعى وشك
» طريقه عمل الممبار بالصور
» عجينة القطايف والحشو بالصور
» المدلوقة بالفستق بالصور ........ شي ببيض الوش

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
seeramazen :: مطبخ سيرا :: حلويات شرقية وغربية-
انتقل الى: