السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
ازيكم يا احلي فتوكات
بقالي كتير مش نزلت مواضيع من المطبخ
بس انهارده جايبه ليكم طريقه تجنن لسوبيا الرحماني والطعم روووووووووعه
رغيت كتير انا صح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]لانها بجد تستاهل اوووووووووووي
نبدأ بقي
بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير :
1 كوب رز
3 كوب ماء ( لسلق الرز )
2 كوب لبن
2 كوب زبادي ( ممكن كوب واحد وممكن الاستغناء عنه )
2 كوب سكر
ملعقه ونص صغيرة ملح ليمون
2 ملعقه كبيرة جوز هند (ممكن الاستغناء عنها )
ورشه فانيليا
وقرفه وجوز هند للتزين
الطريقه بقي :
اولا نسلق الارز في المايه لحد اما يتهري
وتكون المايه مغطيه الرز بحاجه بسيطه اوي وننزل بلسكر واللبن والزبادي وملح اليمون
ونقلبهم مع بعض وبعدين نسيبه يبرد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]وبعدين نضربه في الخلاط وبيبقي بالسمك ده كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]وبعدين نحطهم علي النار ونحط كيس الفانيليا ونقلب لحد ما ياخد غلوتين كده
بس قلبوا لانها بتلزق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]وبعدين قدموها في كاسات التقديم ورشوا عليها قرفه مطحونه وجوز هند
وبعد ما تبرد دخلوها التلاجه بقي لحد اما تسقهع وكلوها بالهنا والشفاء
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]بجد روووووووووووووووعه
ودي مني ليكم بقي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]